Endre epost eller passord

Du kan endre din e-postadresse eller passord fra menyvalget «Mer» på mobilen, eller fra profilen din på desktop:

Endre e-post:
Du kan endre e-postadresse, dersom den e-postadressen du endrer til ikke har en profil i Webcruiter fra før. Ønsker du å endre til en e-postadresse som har en profil fra før, må du kontakte Brukerstøtte (se informasjon i kapittelet FAQ).

Endre passord:
Du kan endre passordet ved å først oppgi det nåværende passordet, og deretter lage et nytt. Passordet må inneholde minst 6 tegn.

Om du vil lese om dette i brukerveiledningen  Klikk her