Slette profil i Webcruiter

  1. Ønsker du å slette din søkbarhet i de virksomhetene du har registrert CV/søknad hos, men ta vare på din MasterCV til senere anledninger? 


            Isåfall kan du selv slette søkbarheten under "Mer" --> "Hvem kan finne meg?" -->  flytt valget for søkbarhet fra JA til NEI.



        2. Ønsker du likevel å slette din MasterCV/profil? 

            Gå til «Mer» fra mobilen eller til profilen på desktop --> «Slette profil»:


Søknader du har sendt på utlyste stillinger vil ikke slettes, da dette er arbeidsgivers opplysninger. Ønsker du å slette sendte søknader må du kontakte den arbeidsgiveren det gjelder og be de slette søknadene dine manuelt.


Konsekvenser av å slette profilen: 
1. Du vil ikke kunne bruke din MasterCV neste gang du søker jobb via Webcruiter
2. Dersom din CV er søkbar hos noen arbeidsgivere vil CV-en fjernes også fra disse CV-basene dersom du sletter profilen.
3. Søknader du har sendt på utlyste stillinger vil ikke slettes, da dette er arbeidsgivers opplysninger. Ønsker du å slette sendte søknader må du kontakte den arbeidsgiveren det gjelder og be de slette søknadene dine manuelt.

Får du ikke slettet profilen? 
Det kan være to grunner til dette:

1. Du har minst en søknad registrert på en stilling som ennå ikke er avsluttet hos arbeidsgiveren. Hvis du likevel vil slette profilen (og dermed søknaden) må kan du kontakte arbeidsgiveren og be de enten avslutte prosessen (dersom den er ferdig behandlet) eller slette søknaden din fra stillingen.
2. Du er markert som ansatt hos en arbeidsgiver. Under «Mer» --> «Hvem kan finne meg?» ser du hvilken arbeidsgiver du er intern hos ved med et hengelåssymbol. Stemmer det ikke at du er ansatt kan du kontakte arbeidsgiveren og be de fjerne denne markeringen.

 


Klikk her for å åpne brukerveiledningen


Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.